Visites

31 jul 2011

Males i Bones Noticies

Hola a tothom! Aquest cap de setmana ha sigut força axidentat...

Pau Dimecres va anar a fer la famosa ruta Carros de Foc, una ruta de 70 km pels voltants del parc natural d'Aigues Tortes, amb 10000m de desnivell + acumulat i unes vistes inmillirables. El problema va ser que a mitat recorregut va notar les cames sobrecarregades de cop i volta, fins al punt que tenia dificultats per caminar. Tot i així va haber d'acabar la ruta fent 9h amb un patiment i un dolor desmesurat.
Com a consequència d'això va estar fins el mateix dissabte dia de la Cursa sense poder ni moure's, amb gastrointeritis i uns mals de cap terribles.
Va ser divendres quan Pau va decidir no anar a Banyoles, ja que pensaba que ben just podria nadar en aquell estat. Malgrat això, el disabte es va llevar amb una mica de milloria, no li feia mal el cap i podia baixar les escales a poc a poc. Fou llavors quan va decidir anar a la cursa, al classificatori de Banyoles, amb l'objectiu d'acabar i intentar classificar-se per al campionat d'espanya de triatló Olímpic a Vigo.

Al principi, a la natació, es va notar molt pesat, amb dificultats per picar de peus però tot i així es va notar amb anims ja que veia que seguia al grup de davant.
Fou a la bici on les cames li van jugar més males passades. Quan intentava fer un canvi de ritme o algun esforç considerable les rampes eren inmediates. Vist això Pau va jugar a la defensiva i es fa camuflar enmig del grup de bici.
Va ser al còrrer on, increiblement, es va trobar millor. Les sensacions no eren massa bones ja que els quàdriceps estaben molt i molt carregats, però al veure que anava abansant corredors la motivació va pujar. Al final tot i el mal estat de les cames va ser capaç de còrrer els 5 km amb 16.40'' a pocs segons de bons corredors com el company d'equip Eric Merino.

Al final Pau va entrar a meta en 4a posició i més que satisfet amb el resultat i la classificació per als C. d'espanya de Vigo.

La creu del cap de setmana ha estat per a Dídac, ja que s'ha fet un esguinz al canell la qual cosa el mantindrà unes setmanes apartar de la competició i de la piscina. Dídac també havia de còrrer a Banyoles les Series Nacionals Junior.