Visites

28 jul 2011

C. Castella i Lleó Triatló


Aquest passat cap de setmana va ser el Campionat de Castella i Lleó de Triatló. La proba es da disputar a localitat d'Almazan, ciutat natal del gran Abel Antón.

La cursa  consistia en 750-20-5, on la natació era uns 100 metres més curta.

A l'inici de la prova, nomès escoltar-se el tret de sortida Dídac va agafar la 1a posició nadant, la qual no deixaria fins al final, marcant el millor parcial a l'aigua. Per l'altre costat, Pau perdia uns metres ja que a la sortida es va veure involucrat en molts de cops i un tap que li van impedir poder agafar els peus del grupet   dels favorits. Així doncs Dídac sortia en 1a posició de l'aigua mentre Pau ho feia en la 13a.

Al sortir de la T1 Dídac es va escapar junt amb Jose Manuel Del Real i Nacho Rubio, els quals no deixarien les 3 primeres posicions. Mentrestant, Pau, va comensar una remontada en bici junt a Javi Garcia, fins que van atrapar el grup perseguidor. Malauradament, a la última volta Pau va caure en un gir de 180 graus perdent el grup i casi 40''.

Ja al últim segment, els tres homes del davant, on es trobava Dídac van ser els que es van disputar la victòria de la cursa, entrant en primera posició  Del Real seguit de Rubio i Marzà.








Pau al final desprès de la caiguda va arribar en 17a posició. Tot i així no va fer gens bona cursa a peu ja que a la primera volta va patir "flato" i fins passats 2 km no va poder agafar el bon ritme.

Al final Dídac Campió Junior de Castella i Lleó i 3r Absolut de Castella i Lleó i de la prova.





No hay comentarios:

Publicar un comentario