Visites

15 mar 2012

Proximes competicions de Dídac

Després d'estar acumulant bons entrenaments de carrera a peu sobretot i estar reduint les sessions de bici, les competicions que Dídac te previstes en el seu calendari seran les següents:

-1 abril es desplaçarà a Quarteira(Portugal)amb l'expedició que sortirà des de Soria amb els seus compañs de entrenament.

-15 Abril Gandia (Valencia, despres de estar 15 dies a Xerta entrenant Didac es desplaçarà a Gandia. Des d' alli marxarà a Soria per a seguir amb els bons entrenaments i la posta apunt per a un dels objectius de la temporada.

- 28 abril Fuente Alamo. Aquest es un dels objectius de la temporada.( Després de rebre noticies del club no se si podré competir en aquesta competicio ja que coinsideix amb el campeonat d'España de duatló y tenim que puntuar per equips).

- 6 maig Orihuela (Alicante)Campeonat d'España de tri cros. Després d'una bona posta apunt per a la competició de la setmana anterior intentaré conseguir el calaix mes alt del podi en aquesta competició, que l'any passat se'm va escapar per 3''.

Les següents competicions segurament les disputi a Euskadi, ja que després de competir l'any passat en aquells territoris em va agradar molt el nivell i l'ambient que es respira en els seus triatlons.

No hay comentarios:

Publicar un comentario