Visites

9 jul 2011

Cursa del Llop

Aquest cap de setmana en Pau està competint a la Cursa del Llop, una de les proves més dures i emblemàtiques de l'estat i per que no d'Europa. La prova consisteix en 6 etapes, (2 de bici, 2 de cursa a peu i 2 de piragua). Les etapes estan dividides en 2 dies, per tant són 3 etapes cada dia. El primer dia es fa 185 km en bici de carretera, seguidament 35 km de cursa de muntanya i per acabar 16 km de piragua de mar.
El dia següent es comença amb 24 km de piragua de riu contracorrent, la mitja marató pujada a Caro (la mitja marató d'asfalt més dura de Catalunya, on es puja de 13m a 1400m) i per acabar 110 km de btt pels Ports.

En Pau ho fa en la modalitat de relleus, 3 persones per equip i 2 etapes per corredor. Comparteix equip amb Jordi Pérez (cursa de muntanya i mitja marató) i Dani Burjalès ( Piragua de mar i riu)


En Pau, tot i no entrenar per fer distàncies tan llargues, ha començat fent la 1a etapa arribnant en 38a possisió de la general i en primera posisió dels que competeixen per equips. La etapa era a més a més una competició del circuit català de ciclisme de llarga distància.
El recorregut ha estat: Tortosa, Mas de Barberans, La Senia, Boixar, Fredes, La Senia, Santa Barbara, Tortosa, Xerta, Cruse Prat de Comte, Pinell, Benifallet, Som, Tortosa. 185 km amb 2100 metres de desnivell acomulat. A Pau li ha sortit una mitja de 31 km/h i ha invertit un temps de 6h 5min


Pel que fa a la BTT en Pau ha entrat a meta en 9a posició, un gran resultat i traient temps als rivals directes, exepte a Toni, que també participava per equips i que va entrar a meta a 4' d'en Pau. Tot i així molt content ja que en Toni competeix en btt i és tot un crac.
La btt se li va fer molt dura, sobretot la inacavable pujada a Formenta de 11km on no hi havia cap sombra i les rampes superaven el 10%. Tot i així en Pau va gafar un ritme constant amb bona cadència i va aconseguir passar a 2 participants durant la pujada. Al final un temps a meta de 5h 33', amb una mitja de 19.9 km/h i la satisfacció d'haver acomulat 300 km en dos dies i haver disfrutat i patit al mateix temps durant 11 hores i mitja de competició.

Al final el Xerta Team vam invertir un temps de 22h 7' en completar les 6 etapes. L'any vinent més i de ben segur que millor!

No hay comentarios:

Publicar un comentario