Visites

13 jul 2011

Camins diferents

Bones a tots!
Aquesta setmana els camins son diferents en diversos sentits. Mentres Dídac està a Soria entrenant al CAEP, Pau està a Xerta fent sobretot btt i metres de natació.
A més aquest cap de setmana cadascú tirarà per un camí diferent. Per un costat Dídac anirà a Pulpí a la Lliga de clubs, on diumenge hi ha la competició Sprint ( 750-20-5). Per l'altre costat Pau anirà a França a fer btt i a vore 2 etapes del Tour.
Passat aquest cap de setmana els camins es tornaran a aproximar paulatinament fins a trobar-se al Triatló d'Almazan (C. de Castella i Lleó) on per primera vegada a la temporada els dos germans s'enfrontaran en una cursa (fa dues setmanes van competir junts a la Copa del Rei però anaven al mateiix equip, era com una contrarellotge per equips).
Pau haurà d'intentar donar-ho tot a l'aigua i fer una molt bona natació mentre que Dídac haurà de fer una bona cursa a peu per poder mantenir-li la distància de la natació en el cas que a la bici no s'ajuntin grups.

A més a més Dídac anirà a buscar plaça per al autonòmic de Melilla, ja que ell esta corrent per la federació de Castella i Lleó.

No hay comentarios:

Publicar un comentario