Visites

19 sept 2011

C. Espanya Triatló - Vigo

Aquest cap de setmana ha estat el C. d'Espanya de Triatló a la ciutat de Vigo. Els resultats no han companyat massa.

Pau corria disabte a la tarda, sobre unes distàncies de 1500 - 40 - 10.
Es dona el tret de sortida amb un mar molt marejat, amb fortes onades i molta dificultat per orientar-se i localitzar les boies. Al arribar a la T1 Pau arriba en 7a posició en 2' perduts respecte el 1er en sortir de l'aigua.

Només sortir del box es forma un grup de 8 corredors. Em fico a tirar fort la 1a volta de 4 a vore si aconseguim atrapar als escapats de davant. Aconseguim retallar el temps però noto que les cames no estan com altres dies, i desideixo afluixar ja que per darrera venia com una moto el grup del company d'equip Erik Merino. A la 2a volta fusionem els grups i als pocs minuts aconseguim atrapar el grup capdavanter. Mentrestant varis corredors van perdent el grup a causa del ritme imposat.
A mitat 3a volta comencen els problemes. Al canviar el plat a la baixada em salta la cadena i es queda atrapada entre el quadre i el plat, sent molt difícil treure-la. Al final passats uns 3' aconsegueixo reempendre la marxa. Faig la última volta sol, entre el 1er i el 2n grup, perdent poc a poc temps respecte el 1r grup.
Arribo a la T2 amb gairebé 5' perduts però amb les cames còmodes per poder còrrer ràpid.
Al km 2 un fort "flato" fa que hagi de parar per alleugerir el dolor. Intento còrrer poc a poc però el dolor torna a venir... Continuo a ritme lent (uns 5' el km) i intento anar pujant el ritme. Al final aconsegueixo acabar a bon ritme però amb un ridícul parcial de 41' i força desmotivat.

Dídac va còrrer diumenge, sobre una distància de 750-20-5. Ell venia d'estar casi mes i mig sense fer gairebé res, ja que la setmana passada tenia la selectivitat i va dedicar la majoria del temps a estudiar.
Es dona la sortida i Dídac surt fort, agafant les primeres posicions però desviant-se de la trajectòria correcta. Al cap d'uns minuts se'n adona i rectifica, però nota que ja no pot agafar els 1ers i que el ritme que porta no es el ritme d'altres vegades. Al final arriba a la T1 amb 1' perdut respecte els 1ers, (Dídac sempre sol sortir davant a l'aigua en competicions Nacionals).
A la bici agafa el 2n grup, i aconsegueixen arribar a la T2 a 30'' del 1er grup.
Al final acaba la cursa en la posició 32, lluny de les seves aspiracions però no pot demanar més desprès d'haver estat molt de temps parat i no haver gairebé entrenat en tot l'estiu. (ELS ESTUDIS SÓN EL 1er).

No hay comentarios:

Publicar un comentario