Visites

17 ago 2011

Aquatló Ametlla i Travessia Ampolla

Aquest passat dissabte es va disputar el XIII Aquatló de l'Ametlla de mar, sobre una distància de 2'5-1'5-2'5. El segment de còrrer constava d'una volta de 2'5 km per la vora de la platja, amb 2 pujades d'uns 80m.
La natació consistia en 2 voltes triangulars, sortint de l'aigua entre volta i volta.

La cursa va començar tirada en ritme fort per Xavi Queral, que als 500 metres ja es va quedar sol. Per darrere anaven el grupet dels favorits, Manu Juarez, Victor Dobaño, Josemari i Pau i Dídac.
Al final dels 2'5 Xavi els treia uns 25'', diferència tranquila per al grup. Al tirar-nos a l'aigua va ser Dídac qui es va ficar a tirar el grup. Als 3' ja haviem caçat a Xavi i Josemari ja s'havia despenjat.
Va ser a final de la 1a volta quan Dídac va apretar i va marxar sol.
Al arribar a la transició Dídac tenia uns 40'' d'avantatge sobre Manu i Victor i uns 55'' sobre Pau, que es va despenjar a la última boia.

Al final Dídac 1er clasntsificat absolut i 1er Junior.
Pau 4t amb un mal sabor de boca, sent 2n senior.

La prova femenina fou guanyada per Natàlia Antequera on va sortir de l'aigua a més de 1' sobre la 2a classificada.

Dilluns va ser la travessia a l'Ampolla, la XXXVII edició. El recorregut era de 3300 metres, sortint des de la banya del delta i arribant al Club Nàutic.

Dídac va obtenir la 7a posició absoluta en un temps de 32' 54''. Igual que a la travessia anterior,es van jugar els primers llocs en l'últim km.

Pau va arribar el 15 absolut i 6è senior en un temps de 35'36''.

No hay comentarios:

Publicar un comentario