Visites

31 jul 2011

Males i Bones Noticies

Hola a tothom! Aquest cap de setmana ha sigut força axidentat...

Pau Dimecres va anar a fer la famosa ruta Carros de Foc, una ruta de 70 km pels voltants del parc natural d'Aigues Tortes, amb 10000m de desnivell + acumulat i unes vistes inmillirables. El problema va ser que a mitat recorregut va notar les cames sobrecarregades de cop i volta, fins al punt que tenia dificultats per caminar. Tot i així va haber d'acabar la ruta fent 9h amb un patiment i un dolor desmesurat.
Com a consequència d'això va estar fins el mateix dissabte dia de la Cursa sense poder ni moure's, amb gastrointeritis i uns mals de cap terribles.
Va ser divendres quan Pau va decidir no anar a Banyoles, ja que pensaba que ben just podria nadar en aquell estat. Malgrat això, el disabte es va llevar amb una mica de milloria, no li feia mal el cap i podia baixar les escales a poc a poc. Fou llavors quan va decidir anar a la cursa, al classificatori de Banyoles, amb l'objectiu d'acabar i intentar classificar-se per al campionat d'espanya de triatló Olímpic a Vigo.

Al principi, a la natació, es va notar molt pesat, amb dificultats per picar de peus però tot i així es va notar amb anims ja que veia que seguia al grup de davant.
Fou a la bici on les cames li van jugar més males passades. Quan intentava fer un canvi de ritme o algun esforç considerable les rampes eren inmediates. Vist això Pau va jugar a la defensiva i es fa camuflar enmig del grup de bici.
Va ser al còrrer on, increiblement, es va trobar millor. Les sensacions no eren massa bones ja que els quàdriceps estaben molt i molt carregats, però al veure que anava abansant corredors la motivació va pujar. Al final tot i el mal estat de les cames va ser capaç de còrrer els 5 km amb 16.40'' a pocs segons de bons corredors com el company d'equip Eric Merino.

Al final Pau va entrar a meta en 4a posició i més que satisfet amb el resultat i la classificació per als C. d'espanya de Vigo.

La creu del cap de setmana ha estat per a Dídac, ja que s'ha fet un esguinz al canell la qual cosa el mantindrà unes setmanes apartar de la competició i de la piscina. Dídac també havia de còrrer a Banyoles les Series Nacionals Junior.

Esperem que es recupere aviat!

28 jul 2011

C. Castella i Lleó Triatló

Aquest passat cap de setmana va ser el Campionat de Castella i Lleó de Triatló. La proba es da disputar a localitat d'Almazan, ciutat natal del gran Abel Antón.

La cursa  consistia en 750-20-5, on la natació era uns 100 metres més curta.

A l'inici de la prova, nomès escoltar-se el tret de sortida Dídac va agafar la 1a posició nadant, la qual no deixaria fins al final, marcant el millor parcial a l'aigua. Per l'altre costat, Pau perdia uns metres ja que a la sortida es va veure involucrat en molts de cops i un tap que li van impedir poder agafar els peus del grupet   dels favorits. Així doncs Dídac sortia en 1a posició de l'aigua mentre Pau ho feia en la 13a.

Al sortir de la T1 Dídac es va escapar junt amb Jose Manuel Del Real i Nacho Rubio, els quals no deixarien les 3 primeres posicions. Mentrestant, Pau, va comensar una remontada en bici junt a Javi Garcia, fins que van atrapar el grup perseguidor. Malauradament, a la última volta Pau va caure en un gir de 180 graus perdent el grup i casi 40''.

Ja al últim segment, els tres homes del davant, on es trobava Dídac van ser els que es van disputar la victòria de la cursa, entrant en primera posició  Del Real seguit de Rubio i Marzà.

Pau al final desprès de la caiguda va arribar en 17a posició. Tot i així no va fer gens bona cursa a peu ja que a la primera volta va patir "flato" i fins passats 2 km no va poder agafar el bon ritme.

Al final Dídac Campió Junior de Castella i Lleó i 3r Absolut de Castella i Lleó i de la prova.

13 jul 2011

Camins diferents

Bones a tots!
Aquesta setmana els camins son diferents en diversos sentits. Mentres Dídac està a Soria entrenant al CAEP, Pau està a Xerta fent sobretot btt i metres de natació.
A més aquest cap de setmana cadascú tirarà per un camí diferent. Per un costat Dídac anirà a Pulpí a la Lliga de clubs, on diumenge hi ha la competició Sprint ( 750-20-5). Per l'altre costat Pau anirà a França a fer btt i a vore 2 etapes del Tour.
Passat aquest cap de setmana els camins es tornaran a aproximar paulatinament fins a trobar-se al Triatló d'Almazan (C. de Castella i Lleó) on per primera vegada a la temporada els dos germans s'enfrontaran en una cursa (fa dues setmanes van competir junts a la Copa del Rei però anaven al mateiix equip, era com una contrarellotge per equips).
Pau haurà d'intentar donar-ho tot a l'aigua i fer una molt bona natació mentre que Dídac haurà de fer una bona cursa a peu per poder mantenir-li la distància de la natació en el cas que a la bici no s'ajuntin grups.

A més a més Dídac anirà a buscar plaça per al autonòmic de Melilla, ja que ell esta corrent per la federació de Castella i Lleó.

11 jul 2011

9 jul 2011

Cursa del Llop

Aquest cap de setmana en Pau està competint a la Cursa del Llop, una de les proves més dures i emblemàtiques de l'estat i per que no d'Europa. La prova consisteix en 6 etapes, (2 de bici, 2 de cursa a peu i 2 de piragua). Les etapes estan dividides en 2 dies, per tant són 3 etapes cada dia. El primer dia es fa 185 km en bici de carretera, seguidament 35 km de cursa de muntanya i per acabar 16 km de piragua de mar.
El dia següent es comença amb 24 km de piragua de riu contracorrent, la mitja marató pujada a Caro (la mitja marató d'asfalt més dura de Catalunya, on es puja de 13m a 1400m) i per acabar 110 km de btt pels Ports.

En Pau ho fa en la modalitat de relleus, 3 persones per equip i 2 etapes per corredor. Comparteix equip amb Jordi Pérez (cursa de muntanya i mitja marató) i Dani Burjalès ( Piragua de mar i riu)

En Pau, tot i no entrenar per fer distàncies tan llargues, ha començat fent la 1a etapa arribnant en 38a possisió de la general i en primera posisió dels que competeixen per equips. La etapa era a més a més una competició del circuit català de ciclisme de llarga distància.
El recorregut ha estat: Tortosa, Mas de Barberans, La Senia, Boixar, Fredes, La Senia, Santa Barbara, Tortosa, Xerta, Cruse Prat de Comte, Pinell, Benifallet, Som, Tortosa. 185 km amb 2100 metres de desnivell acomulat. A Pau li ha sortit una mitja de 31 km/h i ha invertit un temps de 6h 5min

Pel que fa a la BTT en Pau ha entrat a meta en 9a posició, un gran resultat i traient temps als rivals directes, exepte a Toni, que també participava per equips i que va entrar a meta a 4' d'en Pau. Tot i així molt content ja que en Toni competeix en btt i és tot un crac.
La btt se li va fer molt dura, sobretot la inacavable pujada a Formenta de 11km on no hi havia cap sombra i les rampes superaven el 10%. Tot i així en Pau va gafar un ritme constant amb bona cadència i va aconseguir passar a 2 participants durant la pujada. Al final un temps a meta de 5h 33', amb una mitja de 19.9 km/h i la satisfacció d'haver acomulat 300 km en dos dies i haver disfrutat i patit al mateix temps durant 11 hores i mitja de competició.

Al final el Xerta Team vam invertir un temps de 22h 7' en completar les 6 etapes. L'any vinent més i de ben segur que millor!